Contact

Voor als u meer wilt dan alleen Meubels.

Heeft u wellicht interesse gekregen in onze producten of services. Aarzel niet. Van Ma t/m Do nemen we voor U de tijd. Zo heeft u een speciaal moment met de ontwerpers voor Creativiteit & Inspiratie. Zo kunnen wij u meenemen in een wereld waar u nog niet eerder bij stil heeft gestaan. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Bavel.

Covid-19 Maatregelen


Nu de hele wereld hard geraakt wordt als gevolg van de COVID-19-pandemie, wil -Di’zajn- en haar medewerkers de hoop uitspreken dat u en uw dierbaren veilig en gezond zijn en blijven. Voor ons is de gezondheid van onze medewerkers en klanten prioriteit 1.
 Wij werken met man en macht, onder strikte voorwaarden en veiligheidsmaatregelen vanuit de overheid, om u zo goed mogelijk te blijven bedienen. Bij – Di’zajn – word er over de laatste ontwikkelingen te bespreken en indien nodig, nadere maatregelen zijn getroffen. 
De toewijding en veerkracht van onze medewerkers zijn momenteel de stuwende kracht achter alle activiteiten die wij doen om u als klant/partner te blijven ondersteunen. Wij stellen dagelijks alles in het werk om onze afspraken met u zoveel mogelijk na te komen en zoeken, indien nodig, naar alternatieven, zodat uw proces zo normaal mogelijk doorgang kan vinden. Wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij – Di’zajn -. Wij staan altijd voor u klaar en denken in oplossingen. 

Momenteel is onze tijdelijke showroom open en zijn er maatregelen getroffen voor uw en onze gezondheid.  We doen ons best om uw online bestellingen op tijd bij u in huis te krijgen. Excuses voor de vertraging in deze drukke en chaotische periode. Voor de grote bestellingen die door ons aan huis worden gebracht. Worden alleen in overleg geleverd.

Wij hopen op uw begrip. Gezondheid gaat eenmaal voor.

Met Creative Groet,

Team – Di’zajn –

Contact Informatie.

Adres

Lijndonkseweg 15
4854 NJ
Bavel

Contact

Email:
info@di-zajn.nl

Telefoon:
(06) 42 39 84 59

Tijden

Op afspraak.